WAARLOOS
 

8ste Welverdiende-Rust Periodezoektocht

Gratis zoektocht, u aangeboden door Mastentop
 
Periode
december 2022 - februari 2023
Met dank aan onze vrienden van Zoektochtvereniging Mastentop 
 
 
Beste zoektochtliefhebbers,
 
Mastentop-voorzitter Johan Hendrickx heeft voor u een achtste ‘Wel Verdiende Rustzoektocht’ samengesteld, ditmaal in Waarloos een deelgemeente van de Antwerpse gemeente Kontich. Deze zoektocht staat, net als de eerder verspreide ‘Wel Verdiende Rustzoektochten’, open voor iedereen.

De antwoorden kunnen op een zelfgemaakt antwoordblad aan Johan worden opgestuurd via zijn postadres of zijn e-mail adres: johan.hendrickx@myonline.be
 
autoMastentop
 
Vraag 28
Gelieve in de tekst voor vraag 28, waarin wij de te nemen scrabblewaarden der letters opgeven, het volgende aan te passen:
" . . . . gebruikten wij voor vraag 22 de volgende . . . " moet worden " . . . . gebruikten wij voor vraag 28 de volgende . . . ". 
Vraag 42
De plaat uit de lichtreclamebak die u nodig heeft voor het oplossen van vraag 42 werd ondertussen verwijderd. U kan de vraag oplossen met de bijgevoegde foto:
 
Algemeen
Bij het doormailen van het routeblad van de ‘Welverdiende-Rust-Zoektocht’ in Waarloos zijn de organisatoren zo vrij geweest om achteraan in het pdf bestand een aankondiging voor de Mastentop Winterzoektochten en een reclame voor lidmaatschap van zoektochtenclub Mastentop toe te voegen. Dit kan mogelijk voor verwarring zorgen.
Om alle misverstanden uit te sluiten: De Mastentop Winterzoektochten en ook deze ‘Welverdiende-Rust-Zoektocht’ staan open voor iedereen. Lidmaatschap bij club Mastentop is hiervoor dus niet verplicht.
 
De verbetering en de bedoelde foto werden ook al toegevoegd in het onderstaande, aangepaste pdf bestand
 
 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD