PUURS-SINT-AMANDS

7de Vrededaalzoektocht

Toeristische wandelzoektocht + fotozoektocht van ongeveer 3 km
De toeristische wandelzoektocht telt mee voor het Ros Kampioenschap
 
Periode
27 juni tot 19 september 2021
Toeristische wandelzoektocht van ongeveer 3 km. Dit jaar zal de Vrededaalzoektocht doorgaan in Oppuurs. De gemeente Oppuurs behoorde vroeger tot de parochie Puurs. In 1803 werd het een zelfstandige gemeente en eind 1976 werd het, net als Lippelo, een deelgemeente van Sint-Amands. Op 1 januari 2019 fuseerde Sint-Amands met de fusiegemeente Puurs - tot dan bestaande uit Puurs, Breendonk, Liezele, Ruisbroek en Kalfort - ter vorming van de nieuwe gemeente Puurs-Sint-Amands.

Tijdens deze zoektocht moeten 24 gewone vragen opgelost worden. De moeilijkheidsgraad van deze vragen is analoog aan de voorgaande jaren. In deze zoektocht komen strikvragen voor en zitten er meerdere addertjes onder het gras.
 
Naast de toeristische vragenzoektocht organiseren we ook dit jaar een fotowandelzoektocht. Deze fotozoektocht loopt tijdens dezelfde periode en volgt hetzelfde parcours. Er moeten tijdens deze zoektocht 36 foto’s gezocht worden met bij elke foto een eenvoudige vraag. Deze zoektocht zal ook oplosbaar zijn door gelegenheidszoektochters. 
Formulieren
Brasserie Vrededaal, Kalfortdorp 1, Puurs-Sint-Amands (met aanlooproute)
 
Openingssuren: kijk op de website www.brasserievrededaal.be

Door overschrijving op rekening van Erik Mertens: BE76 7332 3235 0695 met vermelding van ‘VREDEDAALZOEKTOCHT 2021’ en uw mailadres. Zet er ook bij aan welke zoektocht je wil deelnemen: foto/vragen.
 
Van zodra uw betaling ontvangen is, sturen wij u zo snel mogelijk (de dag nadien) een PDF-bestand met de zoektochtbundel door.
Deelname
€ 9,00
Samenstelling
Erik Mertens en Anne Vanachter
Controle
Eddy Schollaert en Ann Coen
Prijsuitreiking
zondag 24 oktober 2021 in zaal Vrededaal, L. Van Kerckhovenstraat 1, Puurs-Sint-Amands
- om 10.00u: fotowandelzoektocht
- om 11.30u: toeristische wandelzoektocht
alle deelnemers die hun formulier binnenbrengen hebben recht op een mooie prijs
wandelGroep-V
 
 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD