DE PINTE - NAZARETH - EKE - ZEVERGEM

11de MDB-Memorial

‘Tussen Leie & Schelde’

Telt mee voor het Ros Kampioenschap
 
Periode
27 juli tot 3 november 2024
Voor de elfde editie kozen we voor een parcours ten zuiden van Gent, tussen de Leie en de Schelde. Deze streek is grotendeels onontgonnen terrein voor zoektochten, dus het is tijd om meer te weten te komen over deze prachtige regio. We maken een tocht langs rustige wegen naar De Pinte, Nazareth, Eke en Zevergem. In elk dorp maken we een korte wandeling, nooit langer dan 400 meter. Vanaf 1 januari 2025 zullen deze vier dorpen fuseren tot de gemeente Nazareth-De Pinte.
De totale afstand bedraagt ongeveer 17 km. Langs het parcours komen we regelmatig cafés en eetgelegenheden tegen. Op de stopplaatsen worden een dertigtal vragen gesteld, waaronder een fotovraag, allemaal op te lossen zonder het gebruik van PRISMA of andere naslagwerken.  De meeste vragen zijn relatief eenvoudig al liggen de antwoorden niet altijd in koeien van letters op jullie te wachten. 
Startplaats
Kerkplein De Pinte (GRATIS parkeren)
Formulieren
De zoektochtbundel kan vanaf 25 juli gedownload worden via www.caborazoektochten.com
 
Na het invullen van een formulier op de website of het verzenden van een e-mail naar zoektochtencabora@telenet.be en het overschrijven van 10,00 € per deelname op rekeningnummer: BE57 8900 1485 1135 op naam van Cabora met de mededeling van je naam, je e-mailadres + MDB, krijg je het antwoordenblad met unieke code elektronisch doorgestuurd.
Deelname
€ 10,00
Samenstelling
Jacques Van Bruaene - Alix Liefooghe
Controle
Karel Jacobs - Jacky Colpin
Prijsuitreiking
Zondag 1 december 2024 om 15 u
in de grote zaal De Zulle , Botestraat 98/B002, 9032 Wondelgem
Prachtige prijzentafel, iedereen wint een prijs. De deelnemers kunnen zelf hun prijs kiezen. 
autofietsCabora
 
Flyer MDB 2024.pdf
(356,82 KB)
 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD