MALDEGEM

5de 'Al Onder de Weg van Maldegem'

T.v.v. Kom Op Tegen Kanker
Telt mee voor het Ros Kampioenschap 2024
 
Periode
19 oktober 2023 (Dag tegen Kanker) tot 28 januari 2024

Download het route- en antwoordenblad
onderaan deze pagina

Deze wandelzoektocht bevat 30 vragen en een omloopvraag en is een uitdaging voor ervaren en minder ervaren zoektochters. De zoektochtbundel bevat ook nog heel wat leerrijke informatie over Maldegem. De controle van deze zoektocht is zoals steeds in de deskundige handen van Willy Elst (WRV-bestuurslid).
Formulieren
Je kan het route- en antwoordenblad op volgende websites downloaden:

 
of kan in een uitzonderlijk geval telefonisch of per e-mail aangevraagd worden bij de organisator: Dirk Temmerman (0487/387035 – dirk.temmerman9@gmail.com). Voor het opsturen hiervan worden 2 euro portkosten aangerekend.
Deelname
Voor een geldige inzending van het antwoordenblad dient er een bedrag van slechts € 5,00 te worden gestort op rek. BE92 0000 6012 2923 t.n.v. Dirk Temmerman met als vermelding: je naam +  5de Al onder de weg van Maldegem.
Prijsuitreiking
Er wordt geen prijsuitreiking voorzien maar de eerste twintig in de uitslag, net zoals de 40ste, 60ste , 80ste, enz.. worden persoonlijk verwittigd en krijgen als beloning een mooie prijs (geld of waardebonnen). De waarde van de prijs hangt af van het aantal deelnemers.

Deze zoektocht schenkt steeds een mooi bedrag aan het goede doel ‘Kom Op Tegen Kanker’.

Veel succes en bedankt voor de steun voor ‘Kom Op Tegen Kanker’ ! 
wandelKom op Maldegem
 
Vraag 5
lees als volgt:
Vraag 5A: Hoeveel keer komt de letter ‘Q’ voor op de gevel van het gebouw in de Stationsstraat waar de toegang is waar de kinesiste haar werk uitvoert?
Vragen 27 en 30
ter verduidelijking:
De meervouden  ‘hoofdsteden’ en ‘vissen’ vervangen door  ‘ ’n hoofdstad   en  ‘ ’n vis   
 
 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD