LISSEWEGE

Lissewege 'Het Witte Dorp'

Wandelzoektocht (2,8 km) in één van de mooiste dorpen van Vlaanderen
Telt mee voor het Ros Kampioenschap 2021
 
Periode
9 januari tot 28 maart 2021
Door de coronacrisis zal de 2-jaarlijkse zoektocht ‘Kom Op Maldegem’ niet meer doorgaan. Om onze favoriete hobby ook in de winterperiode te kunnen beoefenen heeft organisator Dirk Temmerman een mooie wandelzoektocht (2,8 km) uitgestippeld in één van de mooiste dorpen van Vlaanderen, Lissewege. Deze zoektocht is volledig Coronaproof.
Formulieren
Onder Coronaproof verstaan wij dat de zoektochtenbundels enkel kunnen gedownload worden via de websites van WRV, CABORA en ROS. Je kan deze ook met een eenvoudig mailtje aanvragen bij de organisator op volgend e-mailadres : dirk.temmerman9@gmail.com . Wanneer je slechts 5,00 euro overschrijft op volgend rekeningnummer: BE92 0000 6012 2923 op naam van Dirk Temmerman met de mededeling van je naam, je e-mailadres + Lissewege zoektocht, krijg je ook de antwoordenblad(en) elektronisch doorgestuurd.

Er wordt geen prijsuitreiking voorzien, de eerste twintig in de uitslag worden via e-mail of telefoon persoonlijk verwittigd en krijgen een waardebon opgestuurd die men kan besteden in de stad Brugge, voor wie op 40ste,60ste, 80ste , enz… eindigt ligt ook een waardebon klaar. Met deze In&UIT bon van de stad Brugge, die drie jaar geldig blijft, kan men terecht voor cultuur – sport en toerisme in de stad Brugge. Onder toerisme vallen ook de fel gesmaakte KRC-wandelzoektochten.
 
Iedereen die tijdig zijn antwoordenblad indient (elektronisch of met Bpost opstuurt of in de brievenbus van de organisator deponeert) krijgt zijn verbeterblad elektronisch opgestuurd. De motivatie van de antwoorden zullen ook te zien zijn op de website van de WRV.
Samensteller
Dirk Temmerman
Controle
Willy Elst
auto


 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD