DRONGEN (GENT)

15de Lentewandelzoektocht Gent

Op zoek… langs de meanders van de Leie
Telt mee voor het Ros Kampioenschap 2021
  
Periode
6 maart tot 13 juni 2021
Download het routeblad onderaan deze pagina
 
Wegens Corona zijn we voor deze editie uitgeweken naar Drongen. Deze deelgemeente ligt in de schaduw van de bruisende metropool Gent. Een Leiedorp dat ondanks de nabijheid van grote verkeersaders haar landelijk karakter heeft weten te bewaren. De wispelturige Leie boetseerde hier een idyllisch landschap van meanders en meersen.
 
Tijdens een wandeling van nog geen 3 km verkennen we dit dorp. Ondertussen lossen we een 30-tal parcoursvragen en een fotovraag op met toch hier en daar een addertje onder het gras.

Bij de start kan je gratis parkeren.
Formulieren
De zoektochtbundel kan vanaf 1 maart gedownload worden via www.caborazoektochten.com

Na het invullen van een formulier op de website of het verzenden van een e-mail naar lentezoektochtgent@telenet.be en het overschrijven van € 5,00 per deelname op rekeningnummer: BE57 8900 1485 1135 op naam van Cabora met de mededeling van je naam, je e-mailadres + lentezoektocht Drongen, krijg je het antwoordenblad met unieke code elektronisch doorgestuurd.
Voor  € 7,00 kan een geprinte versie van de zoektocht worden bekomen bij de inrichters (meerkosten voor het printen en het versturen van de zoektochtbundel).
Deelname
€ 5,00
Prijzen
Door de Corona-crisis zullen we uitzonderlijk overgaan tot het toekennen van geldprijzen of een evenwaardig alternatief. De eerste 9 van een verschillend gezin ontvangen respectievelijk 50€, 45€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€, 12€ en elke 10de in de uitslag krijgt 10€.
Samenstelling
Jacques Van Bruaene - Alix Liefooghe
wandelCabora
 
Vraag 5
Niets op de grond zoeken! 
Vraag 22
Lees:
Als je weet dat 1 cm op dit plan staat voor een afstand van 10 m hoe ver ben je dan…
i.p.v. 
Als je weet dat 1 cm op dit plan staat voor een afstand van 10 m hoever ben je dan…
Vraag 24
Lees
Hoeveel tijd verliep er in de periode tussen twee jaren die in grote Romeinse cijfers vermeld zijn op een kerkgebouw in de omgeving van het oorlogsmonument?
i.p.v.
Hoeveel tijd verliep er in de periode tussen twee datums in grote Romeinse cijfers te lezen op een kerkgebouw in de omgeving van het oorlogsmonument?
De wijzigingen werden reeds aangebracht op het routeblad hieronder.
 
 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD