AALST (VIRTUEEL)

2de Online Winter-Denderroute

"AALST VIRTUEEL”
Telt mee voor het Ros Kampioenschap
 
Periode
18 november 2023 tot 29 februari 2024

Download het routeblad onderaan deze pagina

Online Winter-Denderroute 2022
 
Gezien de grote vraag naar winters zoek- en tijdverdrijf en op algemeen verzoek bieden we alsnog een tweede editie van onze virtuele online zoektocht, dit keer langs enkele bezienswaardigheden in en rondom de Denderstad Aalst. We hopen dat deze virtuele, online winterzoektocht een leuk tijdverdrijf mag zijn tijdens de wintermaanden en eindejaarsperiode, wanneer het zoektochtenseizoen op een laag pitje staat en het buiten al vroeg donker en koud is maar je binnen van in de huiskamer toch nog op zoektocht kan gaan in Aalst.
 
30 korte vragen oplossen verspreid over 8 online locaties: we bezoeken o.a. de Markt van Aalst, maar ook de verschillende zalen en kamers van het Belfort, alsook de prachtige Sint-Martinuskerk.
 
Moeilijkheidsgraad is gelijkaardig aan de jaarlijkse zomerzoektocht: een groot aantal eenvoudige vragen, maar hier of daar kan en zal er wel een
addertje onder het gras zitten. De gebruikelijke ingrediënten en mix van vragen in de zomerzoektocht (een mini-fotozoektocht, een scrabblevraag, een cryptische vraag, enz.) zal je ook in deze online editie terugvinden. Geen Prisma of naslagwerken nodig, geen ingewikkeld gestelde vragen. Alles is oplosbaar met gegevens op de virtuele locaties en/of het routeblad.
 
Formulieren
Het routeblad (met daarbij ook een antwoordenblad) kan vanaf 18 november vrij gedownload worden van de website https://www.denderroutezoektocht.be alsook van de websites van de zoektochtenclubs ROS, CABORA en WRV.
 
Per inzending (meerdere deelnames op zelfde naam zijn toegelaten) schrijf je uiterlijk 28 februari 4 € over op rekening BE52 0017 3135 3909 met in de mededeling je volledige naam en "Winter Denderroute”.  
Deelname
€ 4,00
Samenstelling
Karl Delauw
Controle
Mike D’Haeseleer -  Hugette Elpers
Prijzentafel
Voor deze online Winter-Denderroute is er geen prijsuitreiking noch prijsafhaling. Het totaal van alle inschrijvingen vormt een pot die volledig zal worden uitgekeerd in cash prijzen. Prijswinnaars zijn de eerste 10 in de uitslag uit verschillende families, en vervolgens elke 10de deelnemer dus de 20ste, 30ste, 40ste, 50ste enz. Iedereen maakt dus kans om bij de prijswinnaars te zijn.
online
 
 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD