RUMST
 

Zomerzoektocht Davidsfonds Rumst

Editie 3 - verken, geniet en ontdek!
 
Periode
1 juni tot 31 augustus 2022
Onze 3de zoektocht voert jullie naar het meer landelijke deel van Rumst met 3 wandelingen van ±1,5 km in  de wijk Lazernij, Vosberg en de buurt van de Slijkenhoeve. De verplaatsingen naar de 3 wandelingen kan met de auto, de fiets of te voet.

Je speurt rustig rond in het landelijke Rumst via een te volgen parcours, aangegeven in de deelnemingsbrochure. Start en aankomst van de tocht is de Lazaruskapel.

Verken het landelijke Rumst, geniet van een gezonde, sportieve en leerzame wandeling deze zomer en ontdek enkele minder gekende plekjes in onze gemeente.
Formulieren
’t Hofke van Lachene, Mechelsesteenweg 81, Rumst

Dagbladhandel Nieuwslijn, Molenbergstraat 75, Rumst
 
Parochiale Kring, Veerstraat 46, Rumst
 
Bij de volgende bestuursleden van Davidsfonds Rumst:
  • Walter Muyshondt, Markt 8, Rumst
  • Maggy Verbruggen, Veerstraat 73, Rumst
  • Fons Verlinden, Hoveniersstraat 56b, Rumst
Je antwoorden geef je bij voorkeur online in via https://davidsfonds-rumst.be/zoektocht. Het online formulier is beschikbaar vanaf maandag 20 juni 2022.
Heb je geen internet dan kan je een papieren antwoordformulier vragen bij de bovenvermelde bestuursleden. Voor het invullen van de antwoorden heb je de unieke code nodig die je op de sticker op de voorkant van de brochure vindt.
Deelname
€ 5,00
Prijzen
Er is tevens een mooie prijzentafel voorzien. De hoofdwinnaars worden persoonlijk uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.
voetDavidsfonds
 
 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD