DAMME

Damme Geeft Tijd

Damme geeft tijd om te ontmoeten, te ontplooien en te ontdekken.
Telt mee voor het Ros Kampioenschap 2022
 
Periode
16 oktober 2021 januari tot 29 januari 2022
Een wandelzoektocht (± 3,0 km) in het centrum van Damme 

Deze wandelzoektocht neemt je mee langs de sporen van ruim 800 jaar geschiedenis, een verhaal waarin handelaars, militaire ingenieurs en Tijl Uilenspiegel een hoofdrol opeisten. In de zoektochtbundel vind je dan ook heel wat informatie over dit historisch stadje en soms hebben wij bij de vragen hier en daar een addertje onder het gras verstopt.

Download het routeblad onderaan deze pagina

Formulieren
Je kan het route- en antwoordenblad op volgende websites downloaden vanaf de startdatum: www.wrvzoektochten.be of www.caborazoektochten.com of www.zvrosbeiaard.be

Wanneer je slechts 5,00 euro overschrijft op volgend rekeningnummer: BE92 0000 6012 2923 op naam van Dirk Temmerman met de mededeling van je naam + 'Damme geeft tijd', neem je deel aan de wandelzoektocht waarbij je een mooie geldprijs kan winnen.
 
Iedereen die tijdig zijn antwoordenblad indient (elektronisch of met Bpost opstuurt of in de brievenbus van Dirk Temmerman deponeert) krijgt zijn verbeterblad elektronisch opgestuurd. De motivatie van de antwoorden zullen ook te zien zijn op de website van de WRV.
Prijzen
Er wordt geen prijsuitreiking voorzien, de eerste twintig in de uitslag worden via e-mail of telefoon persoonlijk verwittigd, evenals diegenen die op de 40ste,60ste, 80ste , enz… plaats eindigt. De geldprijs zal bepaald worden door het aantal deelnemers.

Zoals steeds wordt er ook een bedrag overgemaakt voor 'Kom Op Tegen Kanker' dit bedrag zal ook afhankelijk zijn van het aantal deelnemers.
Samensteller
Dirk Temmerman
Controle
Willy Elst
autoWest-Vlaamse Rallyvrienden

Vraag 1
Wij tellen wel degelijk enkel de DIEREN
Vraag 5
Helaas... ruim de helft van de gegevens is achter een nieuw bord verdwenen. Deze vraag VERVALT dus. 
 
 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD