10 wandelzoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel

Hieronder vindt u de cover en de flaptekst van het boek ‘Tien wandelzoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel’. Rond 25-30 juni lanceren we dat handige ‘doeboek’, waarmee we mensen willen aanmoedigen om te bewegen, maar tegelijk ook een leuke ontspanning willen aanreiken op een ogenblik dat horeca en lokale handelaars stilaan opnieuw de deuren mogen openen. Het boek combineert de ontdekking van de eigen streek en een gezonde manier van ontspannen met een zacht competitie- en kenniselement.

Het boek bevat tien verrassende wandelzoektochten in Boortmeerbeek, Haacht, Herent, Kampenhout, Kortenberg, Mechelen, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Zaventem en Zemst.

Tot 20 juni kan er worden vooringetekend op het boek via een mail naar events.lunatics@gmail.com of via info@woestijnvos.com. Het boek kost 20 euro en de verzendingskosten bedragen 3,75 euro per boek. Tijdens de voorintekenperiode rekenen we evenwel geen verzendingskosten aan.

Nu iedereen stilaan opnieuw ‘uit zijn kot’ mag komen, is dit boek een ideale manier van vrijetijdsbesteding in de eigen regio in postcoronatijden.

De uitgave van het boek is een gezamenlijk initiatief van FV LunA Tics en Woestijnvos gcv.

 

 

Contact   Sitemap   Privacyverklaring  

© ZVRB ZOEKTOCHTVERENIGING ROS BEIAARD